Cognac



Denna skinnväska vann jag på Tradera igår. Blir fin till sommaren.


Running

Jag börjar inse att jag behöver skaffa mig ett par nya joggingskor. Jag tror att mina nuvarande har sett sina sista veckor. Det kommer bli ett tårfyllt farväl, eftersom de är så underbara och har vart min bästa vänner på fötterna under många turer. De är av märket Brooks och verkar inte finnas att köpa längre.




Överväger dessa från Reebok. Bra betyg har de och fina är de :)


Fredag

Jag älskar fredagar eftersom det är dagen innan helg. Känslan av att ha 2 dagar framför sig med ledighet är underbar.

Var det någon som såg den nya serien Samantha på TV4 igår? Genomhärlig verkar den vara.

Idag ska jag simma med Josse och sedan ska jag träffa Mickan för att åka lite längdskidor. Jag tror det var 5 år sedan jag stod på ett par skidor. Bäst att valla ordentligt så man inte åker baklänges...

Have a wonderful dag!


Gladiator

 




Jag älskar dem alla 3. Det översta paret är snart mitt.
De nedersta kan jag varmt rekommendera. Är jättefina och jättemjuka i verkligheten.

Bilder La Redoute, Ellos

Vacker morgon



Jag och Fille har vart ute på en morgontur. Det är riktigt kyligt ute idag och så fuktigt att det går rakt genom kläderna. Men det har sin charm att ge sig ut ändå.

Idag ska jag hämta ett paket på posten, studera och ikväll ska det tränas. Det är verkligen segt att komma igång med träningen. De första gångerna är det riktigt tungt och tråkigt, men sedan blir det bättre. Nu känns det som om dagarna är tomma utan friska luften och anträngd andning. Och jag mår så mycket bättre. Jag sover bra, är piggare och känner mig gladare. Fysisk aktivitet gör under för många, och det är väl inte så konstigt eftersom vi är byggda för rörelse.

Bild: Jag

Fynd



32 kr á la Vero Moda

Inspire



Ja jösses, vart hittade jag denna bild...

Tänk om man vart lite organiserad

Grått är rätt



Topshop

Nitar



Nitar, tång och en bastop

2 st bas



Kappahl

22




MIn sötnos fyller 22 år idag. Grattis och tusen pussar!

Göteborg


Jag och Christian tog en liten sväng på stan idag innan jag begav mig hemmåt. Kikade in lite på BikBok och på några av Never Denim plaggen. Jag gillade starkt jeansen med 2 olila jeanstyg. Men jag köpte dem aldrig. Ångrar det lite nu. Hade nog vart grymmt snygga ändå.

åhh....

Bild Stureplan

Ja tack



Gina Tricot

Iväg

Om ett par timmar sitter jag på tåget mot Göteborg. Först ska jag bara skritta Filleponken en sväng.

Men fy sjutton vad kallt det är!


Komplett



La Redoute, Asos, Gina Tricot, Topshop

Inspire



Thecobrasnake.com

Nitar



Gina Tricot

2037

Jag skulle ha försökt hinna träna ikväll, men trött är mitt förnamn, och helt slut är efternamnet.

Jag fullkomligt bara älskar min klass. Jag har nog sagt det förr, men jag tar det igen. Alla är helt underbara, och när vi slutar om 5 månader kommer jag säkert grina så hela Lidköping svämmar över. 

Heidi



Idag fick jag hem min Heidi T-shirt. Kommer bli snygg till jeansshorts och gladiatorsandaler i sommar, gärna ljusbruna.

Från Colorez

Tradera




Denna bjöd jag hem förra veckan.

Superduperfin var den när den kom hem. Nöjd!

Korvstoppning och ont i kroppen

I 2 dagar nu har vår klass haft utbildning i att göra en hälsoprofilbedömning. Det är korvstoppning i huvudet tack vare all information vi fått just nu. Vi har lärt oss mycket grunder, och idag fick vi mäta skelettet för att få fram kroppens fettfria vikt, vi mätte blodtryck och gjorde cykeltest ( test för att mäta syreupptagningsfömåga). Det är verkligen jättespännande, men ack så trött jag är nu på kvällen. Imorgon är sista dagen, och i mars ska vi skriva prov och visa vad vi kan.

Jag och Julia har gått powerwalk med stavar både igår och idag. Vi känner oss som tanter som är ute på söndagsprommenad. Varje gång en bil passerar vill vi slänga ner stavarna i diket och låtsas som de inte finns.
Men stavar är verkligen underskattat! Använder man dem rätt så ger de riktigt bra träning. De ökar förbränningen av kolorier med 10% jämfört med vanlig prommenad.

Nu, 90210

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Alexandra. så jag kör!

4 av mina favoritprogram:
- Lipstick Jungle
- What about Brian
- One Tree hill
- Gossip girl

4 saker jag gjorde i går:
- Genomgick en kurs i Hälsoprofilbedömning
- Åt pasta med tonfisk
- Tränade
- Fick korvstoppning i huvudet (för mycket info på en dag)

4 saker jag ser fram emot:
- Att Fille ska bli frisk
- Sommaren!
- Midsommar
- Helgen

4 favoritrestauranger:
- Jensens
- Athena Kolgrill
- Slimfood (om det räknas?)
- Jag kommer inte på någon mer!

4 saker på min önskelista:
- En frisk Fille
- Ett mysigt hus i gammelrosa färg
- Fred på jorden
- Att man kunde äta 100 000 kg choklad utan att gå upp i vikt eller att det påverkar hälsan negativt.

Personer jag utmanar:
Frida
Anni
Viktoria


En röra



Min tillvaro är ett enda kaos denna veckan. HPB- kurs, jobb och så är jag bortrest över helgen. På toppen är det en inlämningsuppgift som ska lämnas in på måndag morgon. När ska jag få tid att göra den?
Jag är en gnällspik nu, usch! Men jag vill både träna och kunna rida Fille, och inget av det finns det tid till.

Fy sjutton vad det kan kännas tungt ibland.

Begär




Från Chique.se

Gillart!

    
 

TopShop vår 2009

Snygga så det gör ont



La Redoute

ABBA- stil



Gina Tricot, 18 kr REA- Ett kap!

Sy, sydde, har sytt

Idag när jag har en helt ledig dag, så har jag pressat symaskinen till det yttersta. 3 par jeans har jag sytt in. 2 par ville jag har mer som stuprör. Jag är så smal över ankeln och smalbenet, och har lite höfter, vilkt gör att byxorna ofta sitter bra upptill men blir för slappa nedtill.
Sedan klippte jag av ett par gamla jeans, och sydde på lappar på shortsen. Blev supersnyggt! Tog även en runda med lite sandpapper för lite sliten effekt. Perfekt!



Ett par jeans fick sig också en behandling med sandpappret. De var faktiskt riktigt fula innan och om jag ska erkänna har jag aldrig använt dem. Men nu gjorde jag lite slitningar (hål) och strök med sandpappret upp och ner för en liten sliten och rynkig effekt på dem.




Nu återstår bara städandet, och det är ungefär lika roligt som i syslöjden, bara det att då hjälpte man varandra. Någon sopade och någon plockade undan saxar och liknande.


Trött

Jag är helt slut. Veckan har vart fylld med skolarbete och jobb, samt en jäkla träningsvärk. Så nu blir det soffan och Tv hela kvällen. Imorgon har jag en ledig dag. Skönt!

På kvällen kommer min man också. Mysigt!


Så dumt det kan bli

Jag har en sådan träningsvärk idag så jag tror att jag ska börja gråta. När jag vaknade i morses så var den ganska mild, så jag tränade idag med. Nu har jag bara mig själv att skylla!
Sista inlämingsuppgiften har åkt iväg, och nu har jag bara ett berg med arbete kvar eftersom jag inte orkade göra något igår.

Jag har ingen panik, nya 90210 finns ju att ladda ner...



Converse




Jag har länge vart sugen på ett par converse. Jag fick ett par av Christian i julklapp, men de var för stora, och i Göteborg var det hopplöst att byta dem. Modellen är slut överallt.
Nu när man kan få 25% rabbat hos La redoute så ska jag nog slå till. Valet står mellan två par låga, skinn eller tyg. Jag tror att det blir de i tyg, de nedersta. De i skinn är klart snygga men kanske blir lite svettiga mot våren och sommaren.

Vill min sockertopp pröjjsa? c(:

Bilder La Redoute

Klä mig i denim


Jag skulle så gärna vilja ha en jeansklänning. Tänk till sommaren med bruna ben. Jag kommer säkerligen att ångra mig om jag inte slår till på denna.

Från TopShop

Hälsosamt





Idag har jag bakat muffins. I desperation över hemtentan kom några av mina klasskompisar över för lite diskussion, råd och tips som man kan få av varandra. Och då tänkte jag bjuda på fika, men det enda som fanns att bjuda på här hemma var en annanaspaj, och det frestade inte alls. Så muffins på 15 minuter är enkelt och går snabbt. Eftersom vi är blivande hälsocoacher, så gjorde jag hälsomuffins. Jag bytte ut det vanliga vetemjölet mot fibermjöl, och sockret byttes mot naturligare ingredienser som russin och äpplebitar samt äpplemos. Smeten såg mycket tveksam ut, mest lös och äcklig faktiskt. Men muffinsen förvandlades i ugnen till riktiga godbitar och såg inte alls så illa ut. Smakade bra gjorde de också!
Att slita i håret och insupa koffein är däremot inte nyttigt, men vad gör man inte för att lyckas. Nu är tentan klar och inskickad, jag har tagit en powerwalk och tränat lite mage och ben.

Nu är det dags att göra inget mer!

Måndag är måndag

Nu sitter jag bänkad framför Lipstick Jungle.
Dagen har vart galen, helt galen. Jag började jobba 7, sedan såg jag att vår hemtenta kommit ut till oss. Och den skulle in redan imorgon! Panik och så fick jag åka hem. Räffsade ihop det mesta jobbet och fick ta med det hem. Inte nog med att det är bokslut och kaos på kontoret, så är det nu också kaos i mitt huvud. Det mesta av tentan har jag klarat av nu, men högen med arbete har inte krympt. Om jag hoppas så kanske det räknar sig själv och hoppar in i datorn (hoppas kan man).

Nya tag imorrn!



Chaos is now my fiend

See through


Transperent top med lite Alexander Wang känsla. Gillart!!

Från Gina Tricot

Ljuvt för öronen

Jag är nyss hemkommen från Kungälv och Christian. Mätt som en gnu efter en god sallad på Slimfood (jag jobbar på mitt nyårslöfte), så sitter jag här med en bra bok. Min tanke var att jag skulle ut och rida en sväng, men jösses vad det blåser! Jag matar kaminen full med ved istället och läser min bok. Waay!

Lyssnar samtidigt på en låt Christian spelade för mig i helgen. Jag kan inte släppa den.

Rösten, låten ja.....njut!


1858



Ikväll vankas det myskväll med Evva. Sofia åkte precis här ifrån. Vi har druckit the och bara pratat strunt. Det blir nog samma visa när Evve kommer, fast vi dricker nog glögg istället.
Jag har fått nog av pluggandet för idag. Egentligen skulle jag ha pluggat hela dagen, men det blev att jag såg på två avsnitt av 90210, gick med hundarna och surfade en hel del.Hoppsan! Och sedan var klockan mycket, och jag trött. Men imorgon tar jag nya tag, för nu finns det inga mer avsnitt att ladda hem.

Tur i oturen...

 


Leo



Jag tror det håller i sig i vår. Och det är förbannat snyggt!

H&M

Shortsen tack



Förresten, ge mig tröjan också!!!

Alexanderwang.com

Mat på tapeten



Jag är nyss inkommen från en prommenad med hundarna och en ridtur med hästen. Min näsa är rödare än Rudolfs, och min haka har ingen känsel. Det är bara 3 minusgrader ute, men jag är tydligen vek, eller för dåligt klädd.

En kopp varm choklad är drucken och jag har letat fram en våg. En inlämningsuppgift vi har i skolan är att skriva en matdagbok. Och då måste man väga maten. Så mammas gamla våg som stod i skåpet får se dagsljuset igen.
Jag är lite skeptisk till vågen då det är en gammal våg som bygger på jämnviktsmetoden. En klasskompis sa till mig att ett knäckebröd väger ca 30 gram, och på den här gamla plåtvågen väger det runt 70 gram. Jag kliar mig i huvudet och får acceptera att ingen är perfekt. Jag får helt enkelt lita på min våg, och delge min lärare om årsmodell och funktion. Hoppas han förstår. Det står ju inget om att man ska införskaffa en high-tec våg i kursplanen.

Att föra matdagboken var inte så lätt som jag trodde.Räknandet tar tid och det spiller på min motivation för kvällen. Vad gör man om man är som jag, inte har en bra våg eller ett supersegt internet när man ska beräkna kcal? Matdagboken bygger på att undersöka ungefärligt, hur mycket energi man stoppar i sig under dagen, och är inte exakt i beräkningen. Det kan jag ju köpa. Det ska bli kul att se resultatet sedan.

Jag ska fortsätta väga apelsiner, klementiner, dl med gröt och annat skoj.

Godkväll!

Jag vill vara en indian


Halens, Monki, H&M

Bark



Idag har Bark fått följa med oss hem. Pappa fyller år så jag och syrran har firat han, och sedan fick vi ta med oss Bark. Om det är skönt att ha han hemma igen. Imorgon ska vi ta en lång prommenad och så ska han få följa med ut när vi åker skridskor. Han åker hem igen imorgon, så vi får ta vara på tiden.
Sedan pappa flyttade har jag försökt att inte tänka på mycket på Bark, eftersom jag bara blir ledsen över att han inte alltid är hemma. Därför har jag inte heller frågat pappa om jag kan få ha han. Men när jag träffade han idag så kände jag att vi behöver ha lite kvalitetstid, jag och min bästa vän hunden.

Fy vad jag kommer sakna han när han åker. Livet är inte alltid rättvist!  

Me like

 


Från La Redoute vår 2009

Flower is power



Den är snart min och jag gillar den massor.
Kommer bli jättesnyggt till våren med slitna eller stentvättade jeans och en skinnjacka.
Dragkedjan gör sitt också.

Från Topshop


12,2



Det är fruset och vackert ute.

Lördag kväll











Det fanns så mycket bilder, men här kommer några. Det blev en sen kväll och många nya människor. Ungefär hälften av alla var människor jag inte träffat förut, och jag som trodde falköping var så stort, haha. Vårt största uteställe (som inte är sådär jättestort) var stängt nu helgen efter juletid och nyår, så festen blev till en lägenhetsfest.

Vit T-shirt från Rut m fl, paljettväst och lackleggings från Gina Tricot.

Fransar






Bilder från Chicy, La Redoute och TopShop,

090104





Idag var Sofia och hälsade på med sin valp. Och vad ska man säga...Söt som socker!

Lördag 0409



Jag och Fille tog en ridtur tidigt i morses. Det var kallt och snöade lite lätt. En perfekt morgon.
Efter ett besök inne i stan, fika hos mormor och ännu mer fika med två gamla barndomsvänner och ett himla massa klappande på hästarna, ska jag göra mig iordning för en festkväll med tjejjerna och övriga bjudna.

Och kameran följer med mig!

1255




Blå himmel, så blå har jag inte sett på länge.

Höstens favoriter i klädväg

Trend: Paljetter baby, paljetter!
Byxor: Alla mina stuprör från Cheap Monday
Kjol: Svart med rosett från Monki
Strumpbyxor: Prickiga från HM Trend
Tröja: Randiga med guldknappar från Chicy
Jacka: Skinnjacka från Ellos
Top: Min paljettopp från Second hand
Skor: Vita sneakers
Väska: Svart med guldkedja från NukNuk
Smink: Loreal true match foundation
Accessoar: Brosch från Forever 21
 
Jag hade tänkt att länka bilder till alla favoriter, men jag är lat. Haha så det blir tyvärr inga idag. Kanske imorgon om jag har motivationen :)

Nyårsafton

Nyårsafton firade vi med nära och kära, grannar och vänner. Det bjöds på tre-rätters med världens godaste chokladkaka som efterrätt. Och då menar jag verkligen världens godaste.
Så hemskt god så man blir nästan förbannad!!







Min klädsel för kvällen var långärmad klänning (mammas)med glitter och lackleggings samt ett pärlhalsband.

2009

År 2009 får bli ett år med nya möjligheter och spännande händelser. År 2008 har varit ett riktigt skitår, nästan så man vill spy på det. Fast det har ju självklart funnits en hel del bra med året också. Det är lustigt, det är lättare att komma ihåg alla negativa händelser och de postitiva glöms lätt av om de inte är storslagna.

Jag har slutat lägga nyårslöften, mål är mer rimligt, eftersom jag är dålig att hålla vad jag lovar mig själv. Jag minns inte ens mina nyårslöften från något tidigare år. Undrar varför jag inte kan hålla dem?
Mina mål 2009 är att njuta av livet mer. Att vara glad för små saker som gynnar vardagen. Jag vill börja träna och äta mer hälsosamt. Trots att jag utbildar mig som hälsocoach så har jag inte lyckats leva som jag ska lära. Usch för mig! Men jag har ett halvår på mig innan utbildningen är klar, haha vilken tur!
Ett annat mål är att göra det jag känner för och våga säga nej till det jag inte känner för. Kanske låter hårt? Men jag tror att det är viktigt att göra det man själv tycker är viktigt och strunta i det som är mindre viktigt. Då menar jag INTE att strunta i att gå till tandläkaren eller skita i att gå och handla åt mamma, för det är viktigt.

Och sist men inte minst, ska jag försöka skaka liv i den här bloggen som legar och dammat igen lite nu under juletid. Jag antar att jag bör sätta ett mål som också handlar om organisation och tidsplanering.

Ha ett underbart 2009


RSS 2.0