Tyllkrage



Gina Tricot har fått in detta fina linnet med lite tyll och volangkrage. Kostar 179 och det är det absolut värt enligt min mening:)

Älskar att butiken nu finns på nätet.

Kram

I min Garderob



Hänger nu denna skapelse från BikBok. Ett underbart längre paljettlinne som jag köpte i Göteborg förra helgen. Har bara inte tagit tag i att lägga upp bilden. Kanske något att ha på sig på lördag? Jag får fundera lite då jag gjorde ett riktigt kap i Skövde igår. Också svart. Tänkte visa det kapet lite senare.

Känns om paljetter är på min hjärna nu?

Kram

År 2008

År 2008 har såhär långt vart det tuffaste i mitt liv. Ibland funderar jag på om det inte vore enklast att bara sluta hoppas på att det någon gång ska bli bättre när hemskt efter hemskt händer, men jag försöker att inte släppa taget runt hoppet.

 En dag kommer jag kunna säga att år 2008 gjorde mig starkare än något. Jag kommer att se tillbaka på år 2008 som ett år som utvecklat mig till att bli starkare i mig själv och lärt mig att livet inte alltid går som man tänkt sig, men det blir så småningom bra ändå.
Den dagen kommer då jag kan säga detta har jag lagt de saker som hänt under året, bakom mig.


 Det kommer säkerligen ett tag men tiden läker alla sår…

På måndag fyller jag och syrran 21 år. Nu i helgen ska vi försöka fira ordentligt med discobowling, utekväll och kalas på söndag.
Men först idag ska jag till frissan och göra en liten förändring. Förändringar kan vara roligt ibland när man själv är med på dem. Och i eftermiddag ska jag redovisa min tenta.

Kram på er


Jag har en idé



Jag har en idé om hur min nyårsklänning ska se ut=)

Visst är denna snygg! Kommer från Halens. Tyvärr är den långt ifrån gratis. 899 kr och den är din.

Kram

Du får inte


Du får inte ha mig som en dröm
När ja vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver
För att förstå va de är du vill
Du får be en bön om tiden
Du behöver räcker till
Och du få Samla dina tankar
Så att vår själar kan få ro
Så allting som vi lovade
Oss själva kan få gro
Och du får inte andas på min panna
Inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
 Och du får inte rör vid mitt hjärta
 Som om allt var uppenbart
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Lite till från igår






Jag älskar H&M Trend. De har en himla massa snygga plagg och dessa 2 fastnade jag för. En mörkt blå volangkjol och en stickad tröja. Såg att Engla hade provat tröjan i förra veckan och tyckte att den var väldigt stickig. Men jag provade den och gick runt lite med den och jag tyckte inte att den var alls så stickig. Jättefin är den.

Kramis

Godmorgon och helg

Sitter hemma hos Christian och har precis ätit frukost. Solen skiner så en lång promenad skulle inte var dumt. Vi har inte planerat dagen alls än, så vi får se vad som händer.

Ha en underbar helg!

Kram ♥


I Kungälv

Nu sitter jag hemma hos Christian i Kungälv. Släpade min tunga väska med datorn och alla kassar från bussen och det var segt innan jag kom fram. Försenat tåg och fullsatt buss, men vad gör det för nu är jag här =)

Sprang runt en bra stun på stan och kikade och det blev en del som fick följa med mig.
Bland annat denna kjol med rosett från Monki. Älskar den!





Kram♥

Paljettkjol




Jag är riktigt sugen på en paljettkjol nu och letar för fullt. Asos har två snygga varianter. Den svarta gillar jag mest eftersom paljetterna sitter lite glesare. Då syns det inte så väl om någon paljett viker sig eller trasslar till sig.
Ska ju till Christian imorgon och innan jag åker ut till kungälv tänkte jag ta en sväng på stan och de om de fått in något liknande någonstans.

Kram

Nyårsblåsa



Denna paljettklänningen skulle vara perfekt. Marinblå med raketer på. Och riktigt snygg är den!

Idag ska jag plugga med Sofia och sedan borde min första tenta vara klar. Vi ska också gå en lång prommenad med hundarna.
Ha en fin dag:)

Kramar

Dagens





Idag har jag på mig kofta från BikBok, tights från Ellos, skor från Din Sko med egna broscher på samt kappa från Vero Moda.
Detaljer är pärlörhängen och guldhalsband som är present från mormor.

Kram

Godmorgon

Är en helt underbar och solig dag idag. Har vart ute och ridit en sväng och nu ska jag iväg på grupparbete.
Två tentor ska lämnas in nästa vecka och man behöver lite inspiration av sina goa klasskonpisar för att arbeta vidare.

Ha en underbar dag!
Kramis

Veckans bästa



Lady Gaga med nya låten Pokerface

Paljetter hos Lindex



199 kr kostar detta paljettlinne hos Lindex. Trodde det skulle vara mer svart men skiftade mest i grått. Snyggt var det i alla fall. Nu ska jag fundera lite på om jag ska slå till eller inte.

Kram

Nyheter




TopShop har fyllt på med lite nytt och fint. Dessa två plagg är mina favoriter. Det rosa linnet är underbart och skulle inte sitta fel någonstans.

Idag ska jag jobba på förmiddagen och i eftermiddag ska jag plugga och åka en snabbis till stan. Det regnar någon hemskt ute och lusten för att gå ut över huvud taget, är inte stor alls.

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram

Idag









Tröja och lackballerina från H&M, leggings med knappar från Gina Tricot, armband från Forever 21 och halsband från Glitter.

Ett gott skratt

Jag visade den fina jackan för min pojkvän i helgen. Titta vad fin, den kommer från Chicy, säger jag. Han börjar skratta åt mig och jag undrar vad sjutton är det nu då.
- Du menar Chicy, säger han. Och då kommer jag på mig själv.
Länge har jag uttalat Chicy som Cheasy...ostig. Självklart ska det ju vara Chicy som Chiky.
Dum jag är ibland!

Kram

Tidningskungen

                 

Hörde en reklam om Tidningskungen på nätet och gick in och kikade hos dem. De säljer tidningar till kampanjpris och när man fått, låt säga, sina 3 nummer så upphör "prenumerationen". Man behöver alltså inte ringa och avboka så man inte får fler. Vet att jag köpte tidningen Leva, 3 nr för 89 kr på Hälsomässan i Göteborg. När jag fått mina 3 nummer fortsatte de att skicka ut nya nummer med fakturor. Dyrare då såklart, och det ville jag ju inte ha. Det var faktiskt ganska krångligt att reda ut det sen, konstigt nog.
Utbudet är dessutom ganska stort.
Idag beställde jag i alla fall 3 nummer av Cosmopolitan för 49 kr och 6 nummer av Chic för 139 kr. Funderade på Veckorevyn också så det kanske blir en beställning av den med.

Kramar ♥

Mer paljetter





Kjol från Mint Jodi Arnold/Net-a-porter.com och linnet är från Lindex.

Känns som om paljetterna kommer allt mer och mer. Linnet ska jag kika på i Göteborg till helgen.

Kram

Nyheter





Chicy har fått in fina nyheter. Kjolarna med de fina fickorna och jackan är mina favoriter.
Funderar lite på jackan, men undrar hur tjock den kan tänkas vara. Kanske är mer en vår/höstjacka och snart är det ju vinter. Tål att tänkas på.

Kram ♥

Inspiration



Bild från the Sartorialist

Wow vad snyggt. Kavaj och många halsband är en snygg kombination.

Fjädrar


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om fjädrarna än. Nu har TopShop kjolar av fjädrar och färgerna känns i alla fall helt rätt.
Hit eller miss?

Kramar

Knapparna gick till leggings



Knapparna blev detaljer på mina leggings. Var inte helt lätt att få till dem så de sitter rakt, men skam den som ger sig!
Har fler knappar kvar och funderar på att göra om ett par leggings till så småningom, kanske med knappar hela vägen upp, dock inte så tätt.

Kram

Dagens


Idag har jag detta på mig.
Strumpbyxor och kofta från H&M, marinblått fodral från Gina Tricot och pärlhalsband och örhängen från glitter.

Har precis vart på seminarium i skolan, och sedan tog vi en fika på Söderström konditori. Blev en supersmarrig macka med kycklin, bacon och avokadoröra. Mumms!
Nu ska jag städa mitt rum och slappa en stund. Ikväll kommer Christian♥

Kramar

Idag..



Har jag prickigt på benen.

En typisk höstdag


Bilderna togs igår när jag var hemma hos Josefin i Töreboda för grupparbete. Hjärnan är ganska slut efter ett tag så vi tog en prommenad i deras marker. Det är så vackert ute nu.





Kram ♥

Knappar



Imorgon får ni se vad jag har gjort med dessa. Kommer bli detaljer i alla fall=)

Kram

Den färgstarka kappan


Denna cerisa kommer från Delias och har en söt nederdel av lite volangtyp. Består av ull och viskos, tyvärr står det inte hur mycket av varje. Om jag skulle bli sugen på en färgstark kappa så skulle jag nog slå till på denna.

Kram

Lycka

Jag är oerhört tacksam för så mycket jag har. Förr hade jag nog svårt att inse att även de vardagliga sakerna betyder. Jag är glad över min familj, mina härliga vänner och min fina häst. Jag älskar när andra är glada, att äta en mjukglass och att gå på en lugn prommenad.
Jag är glad när solen skiner, och tycker det är ganska mysigt med regn också.
Jag älskar att äta hemlagade köttbullar hos min mormor, och tycker inte det är dumt att bara äta fiskbullar på burk.

Mycket här i livet handlar inte om hur vi har det, utan hur vi tar det, som Nisse Simonson sa.
Ofta glömmer vi att vara tacksamma för det lilla. Att dra den vanliga visan om att vi som har det så bra borde vara glada och tacksamma för det vi har eftersom det finns de som har det så mycket sämre, tänker jag inte göra, även om fallet kanske är så. Vi bör bara beakta att lycka finns att hämta i det mesta bara man vill.  Att irritera sig över att hissen inte funkar idag för att just jag ska ta den gör ju ingen nytta. Då slösar man bara energi på onödigheter. Kanske man istället borde vara glad för att man istället fick ta trappan och vara en bit hälsosammare.
Människor som känner tacksamhet är friskare, mer optimistiska, lyckligare och vänligare mot andra visar två amerikanska forskare. I tidningen Leva läste jag idag att för varje tanke av tacksamhet sover man bättre, bryr dig lite mer om andra, tar bättre hand om sig själv och lever ett bättre ock lyckligare liv.
Låter lite klyschigt va? Men faktum är att det är sanning. Det visar forskningen av de amerikanska psykologiprofessorerna Robert E Emmons och Michael E McCullogh. I tider vi kräver mer av vår tillvaro står inte tacksamheten överst på vår lista. Men det är som så att människor som varje dag påminner sig själva om saker de är tacksamma för lever lyckligare och blir till och med friskare.
I studien som professorerna gjorde lät de tre grupper anteckna saker de var tacksamma för. Den första gruppen gjorde dagliga anteckningar under en vecka, den andra under två. Den tredje gruppen bestod av människor med obotliga sjukdomar som polio, och de gjorde anteckningar under tre veckor.
Grupperna jämfördes sedan med andra grupper som istället fått anteckna motgångar, som till exempel långa köer överallt och skrikiga ungar med mera. De tacksamma grupperna kände mer tillfredsställelse, tränade mer och var mer optimistiska. De kroniskt sjuka sov bättre och vaknade utvilade.
De tacksamma var också vänligare och hjälpsammare mot andra människor så försöksledarna kunde dra slutsatsen att tacksamhet fungerar som moralhöjare.
De berättar också att de allra flesta tacksamma människor aldrig är nedstämda eller deprimerade.
Och det finns inga som helst biverkningar med att vara tacksam!

VARJE TANKE DU HAR, SKAPAR DIN VERKLIGHET

Sådär, hälsocoachen har gjort en tanke för dagen!



Smile and be happy =)

Kramar på er ♥

Godmorgon

Idag ska jag på grupparbete, närmare om 20 min. Har hunnit tvätta bilen och packa alla saker. Ska bara hitta mitt USB-minne någonstans också.
Hörs i eftermiddag!
Ha en underbar dag=)

Kram


Säljer västen


Nu ligger denna västen från Forever 21 uppe på tradera i Storlek M. Jag gick upp en storlek då de brukar vara små men denna var en vanlig M. Passar en S om mna vill ha den lite oversized. Kom idag och jag hade lagt till lite smycken också som följde med. De var verkligen hur fina som helst. Det är nästan värt att lägga en hel order med smycken för de är så fina.

Här är auktionen

Kram

Fodral





Bilder från Chicy.se

Jisses så snyggt! Påminner mycket om Gina Tricots fodral men ändå lockar det mig mer. Urringningen ibak var riktigt läcker. Om jag har förstått rätt så har den en inbygd BH och det är ju inte fy skam med en sådan urringning.
Skulle nog välja den lilla svarta, även om den med vitt också var fin. Blir din för 349 kr hos Chicy.

Kram

Rea hos Asos

Asos har  ju rea just nu och i Alexandras blogg fick jag se dessa snygga boots med dragkedja. Har gått från ca 460 kr till 275 kr. Inte dumt! Finns i både blått och svart.
Synd att klacken är nästan hela 10 cm hög. Hur sjutton ska jag kunna gå i dem?
Ja ja, drömma går ju.
Någon som vet några liknande skor med lite lägre klack och dragkedja, lite lik denna?




Kram

Zip Zip

Ingen har väl missat dragkedjan vid det här laget? Snyggt tycker jag. Har ju redan investerat i min kjol från Zara, men har inget emot att fylla på med lite mer. Söker man på Zip hos Asos, kommer dessa härligheter upp, samt många mer. Dessa är dock mina favoriter.
Fodralet  för 198 kr och den marinblå tröjan med guldkedja är himla fina!

 
 


Bilder från Asos

Kram

Godmorgon Tisdag

Idag blir det pluggande hela dagen. Och självklart ett nytt avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill då. Sedan finns det ju också ett nytt avsnitt av The Hills ute på ameikanska MTV:s hemsida. Men jag måste  ju plugga! Sjutton också.

Kram

Snyggt snyggt snyggt!



Märks det att jag har gått igenom hela TopShops hemsida idag? Såg en av dessa på Sofi i hennes blogg och jäklar vad snygg den var! Undrar bara hur lätt det är att fastna i den när man ska ta på sig den?
Kom hem till mig...snälla!

Kram Malin

Underbar detalj

 

Hittade denna rosett på Gina Tricot idag. Svart med paljetter och en nål på baksidan, underbar! Den piggar upp de flesta plagg.
Veckans fynd får jag nog säga, trots att det bara är måndag=)

Kram ♥

Skulle verkligen vilja ha

 


Bilder från TopShop

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par riktigt snygga leggings eller tights som är det lilla extra,  och dessa med paljetter på hottar upp vilken outfit som helst. De hamnar absolut  i min " skulle verkligen vilja ha lista".  Finns i svart och marinblå, men tyvärr är de slut i de mindre storlekarna på hemsidan. Hoppas de kommer åter eller  i butik!

Kramar


 

Godmorgon Måndag

Usch, idag ville jag inte alls kliva ur sängen. Vaknade vid 5 och önskade jag vore sjuk så jag kunde få en anledning att stanna hemma, kvar i sängen. Men mitt goda samvete räddade mig och nu sitter jag här på jobbet, mitt i frukostrasten.
Måndagar, då bjuder jobbet på frukost. Mumms!

Ska gå en sväng på stan på lunchen och när jag kommer hem måste jag plugga. 2 tentor om 2 veckor och en inlämning på onsdag kväll. Fullt upp!

Kram ♥

Loppis

Idag har vi vart på loppis, jag, Christian och hans mamma. Gjorde ett par fynd, bland annat en mönsterstickad kofta, ett härligt halsband och ett vackert armband. Ska försöka visa när jag kommer hem. Snart ska vi käka en av världens godaste hamburgare på Oskars, och se på film. Ikväll blir det nog lite fest.

Hoppas helgen är underbar!

Kram ♥

Nytt i garderoben



En tajt marinblå kjol från H&M Divided. Med hög midja och fina knappar. Egentligen skulle jag ha en annan marinblå kjol som jag lagt undan och som min underbara mamma skulle hämta åt mig, men hon kom hem med denna. Fel var det, men denna blev jag jättenöjd med.

Kram

Hos Christian

Nu sitter jag hemma hos Christian i hans soffa, och snart ska vi gå ut och äta.
Sprang runt på stan i drygt en halvtimme, det var varmt och regna. Jobbig kombination. Så jag orkade inte mer än att gå in och ut i ett par få affärer.
Ett plagg fick i alla fall följa med, och det blev kjolen som Sofi tipsade om i förra veckan. Kommer från Zara och var lika snygg i verkligenheten.

Bilden kommer från Sofismode.



Kramar

Strax

Strax ska jag iväg till Christian och Göteborg. Tänkte strosa en stund på stan innan han slutar jobbet för dagen.
Ha en underbar helg allesammans!

Kram Malin

Fint hos H&M

 
Tröjan och koftan är underbara. De kommer hem till mig! Många rynkar på näsan när de hör att det är akryl i, men jag bryr mig inte så mycket. Det är alltid olika från plagg till plagg, som har akryl i sig, hur de blir. Beror också på vilket material det är blandat med. Gina Tricots koftor, de som återkommer varje år, är i 100% akryl och håller faktiskt helt ok. Nopprorna som blir efter ett tag är ändå små. Följer man tvättanvisningarna  och har ett tvättmedel som fungerar för akryl så ska det hålla ett bra tag.

Kram

En fin kväll



Det är så himla fina kvällar nu och jag önskar jag hade en riktigt bra kamera så jag kunde föreviga alla fina stunder. Min mobil får fungera tills vidare. Ute går det ganska bra att få en del fina bilder.
Denna bild är tagen för en stund sedan på min häst i hagen nere vid sjön. Älskar bilden.
Tänkte bjuda på en till...



Vacker och vackert

Akon - Right Now



En av Akons nya låtar. Och en av hans bästa enligt mig. Fin och härlig. Har tyvärr inte hittat någon bra musikvidoe till den än..

Kram ♥

Asos vs Style By Stars

 

Snart fyller vi år, jag och min tvillingsyster. Dessa klänningar skulle jag gärna bära då, eller i alla fall en av dem. Favoriten är den nedre som kommer från StyleByStars. Kanske den hinner komma ut innan vi ska fira. Hoppas=)

Kram

Ursnygg



Ursnygg klänning med spets från Asos . Åh vad jag gärna skulle äga denna.

Kram ♥


H&M


Är det bara jag som har missat denna kappa från HM? Jättefin med dragkedjor och insydda vecken ibak som detaljer. Älskar att ärmarna är lite puffiga vid axlarna och vid handlederna. Och med rabattkoden 8259 får man 25% på dyraste varan. Då kostar den 448 kr. En marinblå skulle inte vara fel.

Kram ♥

Forever 21





Forever 21 har fått in mycket fint. Älskar Koftorna, den grå flätstickade speciellt.  Västan är en lite längre modell med guldknappar. Snyggt att ha till en vanlig T-shirt.
Smycken var det länge sedan jag köpte. Har letat efter en snygg brosch och ett lite större halsband. Detta halsbandet är så bra så att det har en nål på insidan så tar man bort kedjan har man dessutom en snygg brosch. I Like!
Är himla sugen på att göra en beställning...

Kram ♥

TopShop vs Style By Stars

         
                               
Dessa två underbara kjolar liknar varandra till pricken.
Från TopShop och StyleByStars.

Älskar båda!

Kram ♥

Fint hos Style By Stars



Gillar denna enkla klänning från StyleByStars jättemycket. 199 kr är inte ett dumt pris. Vill man ha den som kjol kan man ju bara vika ner den vita överdelen.

Kram

Glitzy vs H&M

 

Igår när vi var i Skövde hittade jag denna randiga tröja på HM. Har jättefina gulknappar vid axeln. Kostar 198 kr och liknar ganska mycket den ombloggade från Glitzy. Den från HM är  dock i en längre modell som passar bra till tights.

Kram ♥

De senaste dagarna

De senaste dagarna har vart så bra, så jag har inte kännt för att sitta vid datorn. Jag bloggar ju för att jag tycker att det är roligt. Nu det senaste har så mycket annat vart kul=)

Kärleken har vart här i helgen. Igår var vi i Skövde och kolla lite på stan. De har haft Fashion Week där nu så det fanns lite kul erbjudanden och modevisning. Testade tyvärr inga erbjudande.
Eftersom jag fått börja rida min häst lite försiktigt nu så är det lite julafton varannan dag. Idag har vi en ledig dag.

Imorgon ska jag jobba, tis-fred måste jag sätta igång med mitt examensarbete. Nya avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill kommer ut på tisdag så de ska jag ta hem och kika på. Så bra!
Fredag åker jag till Göteborg/Kungälv till min Christian.

Vi hörs senare. Hoppas ni har det fint=)

Kram

Väska som skapar ha-begär


Svart skinnväska från Lindex. Så fin med rosett! 399 kr och den blir din.

Vill ha!


Onsdag

Idag har jag vart iväg och haft grupparbete med mina klasskompisar. Höll på att somna flertal gånger, känner mig lite krasslig. Så när jag kom hem hade ett nytt avsnitt av både Gossip Girl och One Tree Hill laddats ner så ni kan ju gissa vad jag gjorde. Bara slöade under en filt och njöt av båda serierna.
Nu ska jag se en föreläsning på datorn alldeles strax. Först kvällsmat.

Kram

RSS 2.0