Mycket att göra

Jag har hemskt mycket att göra just nu. I skolan går nu 3 kurser samtidigt, sedan ska jag coacha minst en dag i veckan. Det är alltså full rulle och skolan går först.

Så här blir det nog lite tomt om dagarna nu.

Jag funderar mer och mer på att flytta mot Kungälv när jag går ur skolan i sommar. Har tänkt att läsa vidare och då ligger det bättre till kommunikationsmässigt. Den som lever får se.

På tal om nästa år. Det är inte långt kvar tills de flesta klädkedjor släpper sina vårkollektioner. Så egentligen vill jag förbjuda mig själv från att köpa mer vinterkläder nu. Och det tänker jag försöka göra. Om jag ska köpa något ska de fungera till våren och sommaren också. Jag menar, en stickad tröja är ju mysig även en sommarkväll. Men inga mer jackor, stövlar eller vantar. Ajja Bajja.

Tillbaka till skolböckerna!

Kram

Jeansen jag drömt om



Junkyard säljer dessa snygga slitna jeans från Dr Denim. Det fanns bara ett par kvar i min storlek, och det gick ju inte att tveka på då. 460 kr kostar det och det är ju ungeför vad man får ge för ett par vanliga jeans hos Gina och H&M. Helt överkommlig!

Kram

H&M är grymma



H&M släppte ju som de flesta säkert redan vet nu, eftersom jag är så efter, två kollektioner idag eller om det var igår. Alla plagg är himla snygga. Den svarta klänningen med volanger längst till höger är min favorit. Den är lite mer speciell. Sedan är ju västen också jättesnygg. Jag var sugen på den som Glitzy har, men denna är lite billigare, ca 200 kr. Det är ju inte dumt alls.
Klänningen med rosetten ibak var såklart slut när jag fick se den.

Hoppas ni lyckades snika åt er det ni ville ha :)

Kram

Torsdag

Kaffe kaffe kaffe. Jag har känt ett sug efter det hela dagen. Mjölken räckte bara till en kopp, och utan mjölk kan man inte dricka kaffe. Usch och blä. Så jag fick stilla mitt sug med varm choklad på jobbet istället. Gott men inte jämförbart.

Det har vart helt tokigt fullt upp på jobbet idag. När jag trodde att jag redan simmade i papper kom det mer. Det är faligt att stressa, men jag undrar om det går att undvika i sådana situationer.

Imorgon förmiddag åker jag till Christian över helgen. Skönt att komma hemifrån lite och bara vara.

Hoppas er dag vart bra

Kram

Stickat som glänser

     

  

Forever 21 har ett brett utbud med stickade tröjor dekorerade med paljetter. Jösees, det är snyggt!
De två nedersta tröjorna är mina favoriter.

Nu ska jag ta mig en kopp glögg och under kvällen väntar McLeods Daughters, Bonde söker fru och sedan Greys Anatomy.

Kramar

Kramar

Efterlysning

Jättelänge har jag vart sugen på en sådan här puderrosa volangtop som Engla har. Är det någon som har en eller vet en som är till salu i storlek 36 eller S? Jag är beredd att betala nypris för den :)
Hojta jättegärna till om så.



Bild från Engla

Kramar

Nitar



Åh, jag är så kär i dessa stövlar med nitar. De kommer från Asos och kostar nära tusenlappen. Hur snygga är de inte?

Kram

100% Silke

   
I H&M:s webbutik kan man hitta dessa t-shirts i 100 % silke. De är prissänkta och kostar nu 298 kr.
Jag kulle vilja ha en marinblå och en puder, men min plånbok vill nog inte banta mer nu.

Kram

Gina Tricot satsar på Ridsporten

Svensk dressyr presenterar en satsning på ungdomsdressyren i samarbete med Gina Tricot - Gina Tricot Future Elite. Den svenska modekedjan Gina Tricot startade 1997 och har rekordsnabbt vuxit till att bli en av Skandinaviens ledande modekedjor. Gina Tricot visar en omsättning på i år över 1,7 miljarder, med över 100 butiker i hela Skandinavien.

Framgången har varit "Mer mode för mindre pengar" och "Nyheter varje vecka". Gina Tricot strävar efter att ständigt främja entreprenörskap. Som ett led i detta väljer nu modekedjan att inleda ett omfattande samarbete med svensk ridsports unga dressyrtalanger.
Målsättningen att nå internationella framgångar vill Gina Tricot dela med sportens lovande ungdomar. Därför inleder nu modekedjan projektet "Gina Tricot Future Elite", tillsammans med Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté och ungdomsdressyren.

Källa: http://campcontinental.blogspot.com/2008/07/gina-tricot-future-elite-satsning-p.html


Hima kul detta!



Kram


Jag har haffat


Denna korta paljettjacka hos HM:s outlet. 198 kr gick den loss för.

Kramis


Säljer lite på Tradera

Jag har kikat lite i garderoben och insett att jag behöver göra mig av med lite som jag inte använder eller ens har använt. Nu ligger de ute på tradera =)



Helt NY marinblå väska från Friis & Company AUKTION



Mörklila glansig klänning från HM, storlek 36  AUKTION



Tröja med bruna/ aprikosfärgade ränder, storlek S  AUKTION


Helt NY rosa puffkjol från TopShop, storlek 8 (S) AUKTION



Helt NY stickad tröja från TopShop, strlk 10 AUKTION

Kram

Dagens önskeoutfit


Hela dagens önskeoutfit kommer från TopShop. Puffkjolen som funnits i rosa förut har nu kommit i marinblått. Jättesnygg!

Kram

Christians T-shirt





Christian äger en jättesnygg T-shirt. Jag frågade om jag fick behålla den, men det fick jag inte.
Usch tycker jag! Den kommer i alla fall från HM.

Kram ♥

Godmorgon

Idag är det underbart väder ute. Jag är ledig, skulle egentligen ha jobbat men jag bytte den dagen mot torsdag. Imorgon ska vi vara med på Mission 24 på högskolan, så jag vill förbereda mig lite.

Nu ska jag käka frukost och sedan gå ut och gå med Nissa en sväng.

Ha en fin dag
Kram

Halsbandstrenden




Modekungen har ett snyggt halsband som ser ut som lite lager på lager. Jag har redan ett liknande som är i både silver och guld. Detta finns i silver, och jag skulle kunna tänka mig att det blir riktigt snyggt om man hänger 2 av dessa över varandra. Det blir lite mäktigare.

Kramis

Lördagkvällen

Lördag kväll och vi hade bjudit in mina underbara vänner. På schemat stod den magiska burken, som Evelina kallade den. Vi skrev allihopa lappar om vad vi tror att vi själva kommer att göra om 10 år. Sedan skrev vi lappar om vardera, vad varje person kommer göra om 10 år, var vi tror att hon eller han kommer befinna sig och så vidare. Sedan lade vi alla lappar i en plåtburk som vi grävade ner ute i hagen. Om 10 år ska vi gräva upp burken igen och se om det vi förutspådde verkligen hänt. Spännande minst sagt!
 


Köttfärsås a´la Christian. Mumms!



Vin och choklad var kvällens melodi



Mickan och Evve



Josse och Emma



Sofia



Det skrevs för fullt





Burken, med en plastpåse runt lapparna så de inte ska bli förstörda under jorden.

Mer bilder kommer  från själva grävandet, men de finns inte på min kamera.

Kramis

Lördag





Tröja från HM, strumpbyxor från Ellos och brosch från Forever 21.

Redo för lite hemmakväll och mys med tjejerna och Christian.

Zebraränder


H&M har fått in en riktigt snygg axelremsväska med härliga zebraränder. Jag är riktigt sugen på att lägga en beställning, men just nu behöver jag en större väska som jag kan få ner min kamera i. Sjutton också!
 Än har jag inte hittat någon som lockar.

Kramar

Axel trenden


Denna underbara klänning finns hos TopShop. Den lilla svarta funkar alltid och  spets samt en bar axel, kan det blir snyggare?
Åh, jag behöver ju ingen svart klänning egentligen.....kanske till påsk?
Haha nä, skämt åsido. Drömma får man.

Kram

Godmorgon

Idag är det fredag. Veckans bästa dag tycker jag eftersom det är dagen innan helg. Då finns det ingen stress, bara vetskap om ledighet och sovmorgon (om man nu gillar det).
Hovslagaren kommer och ska sko alla våra hästar om liten stund. Då ska jag sätta staket för en ny hage. I eftermiddag ska jag till mormor och sedan hämta Christian vid tåget.
Vädret är regn och regn. Någon gång borde det ju sluta tycker man. Men tja, det är ju mysigt i sig om man får sitta inne med tända ljus.

Ha en fin dag!

Hugs

Julfest



Den 6:e december är Christian bjuden på julbord med hans jobb och jag får följa med. Jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig och denna vinröda klänning från Gina Tricot står högt på önskelistan och passar in till jul. Fint med sammet i nederkanten. Jag är bara lite undrande när det gäller materialet. Det är i 100% nylon och kanske lite prassligt? Jag får nog klämma lite på den i butik.
För 299 kr är den i alla fall ett fint kap.

Kramar

Shock

                            
Jag har aldrig besökt Shock innan och hade väl inga direkt höga förväntningar när jag först kom in på sidan. Men jag hittade ett par riktiga godbitar .
Nitar som man själv kan fästa skulle jag absolut vilja ha. Då kan man lätt piffa upp ett par skor eller en väska.
Zebrarandiga tight samt leopardleggings är rätt just nu men än så har jag lite svårt att se mig i dem. Men det kommer antagligen=)

Knähöga stövlar med fransar

Hur snygga är inte dessa vintagestövlarna? Finns hos Garde-robe och blir dina för 800 kr. Knähögt är riktigt snyggt och med fransar blir det en underbar kombo.



Kram

Dagens





Idag är allt jag har på mig från H&M.

Kram ♥

Dagen fotosession

Idag är det så fint väder, så jag tog min kamera ut på en liten prommenad. Det är himla kul att ha en bra kamera :D


Vår hund Nissa


Bark vet att man tittar rakt in i kameran




Hästhagen är en lerpöl efter allt regn




Sjön

Kram

Shoes



Skitsnygga skor från Chicy. Kikade in hos Anni nu på morgonen och fick se dessa. Jag skulle verkligen vilja ha de översta ankelbootsen. De går loss för 1599 och de gucciinspirerade får du får 1399 kr. Ganska dyra men är i äkte skinn.

Wow alltså...

Kram

Förlåt



Den här minen säger verkligen förlåt. Gud så söt den är.

Kram och Godnatt

Håret

För lite mer än en vecka sedan var jag ju hos frissan. Det blev en permanent med ganska stora lockar. När frisören plockade ur lockarna såg jag lika krullig ut som jag gjort tidigare när jag vågat mig på pemanent. Jag åkte raka vägen hem och duschade håret, vilket jag absolut inte fick. Sedan drog jag lite i lockarna, vilket jag heller inte fick göra. Men nu är jag jättenöjd. De är alldeles lagon och lite mer självfallslika. I like it.





Kram

Onsdag morgon





Onsdag morgon och jag har skola hela dagen. Rejäl frukost med gröt och den goa tröjan från Chicy på och jag är redo för dagen.

Hörs i eftermiddag.

Kramar

Nytt hos TopShop

        

Älskar alla tre sakerna. Speciellt den aprikosfärgade tröjan. Den skulle jag matcha med paljetttights och pärlhalsband.

Kram

A picture



Denna pälskrage kommer från H&M. Jag kikade på en på BikBok för två veckor sedan och var så sugen på den, men den fick stanna i butiken. Jag ångrar att jag inte köpte den för den var så mysig.

Kramar

Handskar


Jag skulle behöva ett par goa handskar nu när det börjar bli lite kyligt ute. Gillar dessa tre och funderar på att investera i ett par av dem. Så nu får det bli en funderare på vilket:)

Halens för 79 kr





Accent för 249 kr

H&M för 249 kr

Kramis

Snygging



Supersnygg väst från Glitzy. Fick se den när de skickade ut ett nyhetsmail igår. De har fyllt på med en del nya plagg och denna är absolut en favorit. Koooooooom hem till mig!

Kram♥

Måndag morgon

Idag är det en regnig morgon. Sitter på jobbet med kaffemuggen i högsta hugg och har min första rast. Jag vet  i och för sig inte om jag skulle kalla det jag dricker för kaffe, hälften är mjölk. Känns helt okej att jobba idag med tanke på vädret. Imorgon är jag ju ledig, igen. Då ska vi åka till djursjukhuset med hästen min för ett återbesök. Är han bättre får jag dubbla skrittiden.
Usch så det regnar!

Idag får det bli en låt. Denna gången med Milow, Ayo technology heter den.



Kramar i massor

Helgen i Söderköping



Igår åkte vi alltså till Söderköping, jag, Christian och hans familj för lite kalas. MIn nya kamera är jag jättenöjd med. Jag behöver bara lära mig lite mer om den:)
Tröjan kommer från Glitzy och jag gillar den starkt.



Han som jag älskar



Världens sötaste barn



Födelsedagsbarnet



De små och större barnen lekte med ballonger=)



Denna ser men inte ofta, men så god den är!

Helgen har vart jättebra och jag skulle gärna stannat kvar. Men imorgon ska jag jobba. Det är jag inte alls sugen på men tja, pengar är inte dumt.

Hoppas helgen har vart bra.

Kramar

Åker bort

Nu ska jag alldeles strax bli hämtad av Christian och hans familj, och sedan bär det iväg till Söderköping för lite kalas och annat.

Ha en underbar helg!

Kramar

Godbitar på Tradera

 











Leopardlinne  LÄNK

Strassbrosch LÄNK

Tweedkavaj oversize LÄNK

Zebratop LÄNK

Kramar♥

Dragkedjan

  


Bilder från TopShop, Tradera, Nelly och Halens

Dragkedjan är en favorit och jag är jättenöjd med min kjol från Zara. Dessa är också snygga och framför allt den från TopShop.
På Tradera finns det just nu 2 stycken dragkedjekjolar från Monki. Fynda fynda!

Kram

Nytt hos Lindex



Bild från Linn Gustavsson

Linn Gustavsson visar i sin blogg  denna snygga tröjan son Lindex fått in. Den har ett jättegulligt motiv och jag skulle matcha den med trasiga och håliga mörka jeans och ett par stövletter.
299 silvriga mynt kostar den.

Något för er?

Kram

Gordmorgon Fredag

Idag ser det ut som det ska bli snö. Himlen är sådär mörk och tung, men det kanske bara blir regn. Jag hoppas lite på snö :)
Om en stund ska jag till tandläkaren och sedan till mormor. I eftermiddag ska jag fixa lite här hemma och ikväll ska vi till veterinären.

Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin dag.

Kramar



Christian och kameran

Min kamera hade inte skickats idag heller. Men så ringer Christian och säger att han står i en butik och har hittat kameran för 400 kr mindre. Och då kunde han få den direkt i hand. Så han köpte den åt mig, och jag kunde avbeställa den andra.

Han är så gullig:)


Inspiration



Bild från Veckorevyn

Supersnyggt med den beiga kavajen och leopardfärgade sjalen. Skulle gärna investera i en liknande sjal.

Kram ♥

Silke till 100 %



Halens har denna lite volangaktiga silkeskjol. Jag älskar dragkedjan ifram och priset är helt okej, 399 kr.

Åh, jag skulle vilja ha!

Kram

Godmorgon Torsdag

Idag har jag en helt ledig dag. Jag känner att jag inte skulle vilja göra något alls, men då kommer jag ju på massor jag egentligen behöver görs. Som att gå en lång prommenad med hundarna, städa på mitt rum, beställa böcker och så vidare. Sofia kommer alldeles strax så vi ska i alla fall ta en långprommenad med hundarna.
Sedan får jag se vart dagen bär iväg.

Ha en underbar dag

Kram

Dagens önskeoutfit


* Marinblå tröja med dragkedjor Diesel från Asos
* Strumpbyxor från Ellos
* Skor från Whyred
* Jacka från H&M
* Pälskrage från TopShop

Kram

Strax

Om en stund slutar jag jobbet och ska hem och fixa lite med hästarna, sedan blir det tacobuffe.

Snälla Alexandra kunde nog hitta väskan och skärpet åt mig. Tack tack, jättegulligt.

Har inte fått någon leveransbesked om min kamera än så jag får den nog inte innan helgen, och det är lite tråkigt. Jag och Chrsitian ska bila till Söderköping och det hade vart kul att ha med den.

Kram

Sammet



I förra veckan när jag sprang en runda på stan hittade jag detta sammetsfodral på Gina tricot. Japp, och kär är jag.
Kostar 199 kr.

Kramar

En liten efterlysning

Jag undrar om det är någon som bor nära en Zara butik som har sett till detta skärp i mocka som Elin Kling visade upp i sin blogg? Samt den Chanelinspirerade väskan? Länge har jag vart sugen på båda och ska inte åka till Göteborg än på ett par veckor.
Skulle bli jätteglad om någon hittade dessa och ville skicka det till mig. Självklart står jag för frakten och ger en hittelön på 50 kr per vara :)





Kramar

Godmorgon

Onsdag idag, och lillördag. Sitter på jobbet och ska snart hugga tag i all dagens göra. Ikväll är vi ett gäng tjejer som ska iväg till Noveu och käka tacobuffé. Jag är lite kluven då jag gärna vill se på Bonde söker fru, men en kväll med tjejerna går före det mesta. Nu skulle jag dessutom vilja ha med mig min nya kamera.

Ha en kanonbra dag!
Kram

Som Sofis






Sofie
visar sina snygga paljettights från BikBok i sin blogg. Såg nyss att H&M har liknande på barnavdelningen för 129 kr. Inte alls dumt pris. Kanske en 170 passar en 34/36?

Kram

Dagens önskeoutfit


Denna outfit är dagens önskan.
Kavaj, paljettshorts och nitskor  från TopShop, Strumpbyxor och linne från Ellos.
Kavajen var hemskt fin och det är hemskt synd att den sålde slut så fort.

Kram

Nytt hos H&M



HM har fått in massa snygga partyplagg. Denna klänning med fransar föll mig i smaken. I förra veckan köpte jag en svart hos VeroModa som liknar denna. Men den cremefärgade är verkligen snygg och lockar lite.
298 silverpengar kostar den.

Kram

Måndag och nya tag

Den här morgonen har vart ganska speciell. Vid 6-tiden gick jag ner med mina hästar till hagen och mötte på syrran som vart ute och gått med sin ena häst. Hon påstår att det står en ponny i grannens trädgård, eller något annat stort. Vad spännande tänker jag.
Så vi springer ner till trädgården i mörkret och dimman och får syn på en ponny som står och betar. Vi följer stenmuren lite till höger och ponnyn förflyttar sig frammåt. Vi går lite till och får se att det är en buske som liknar en betande ponny, och den rör sig för att vi rör oss. Det var ganska lustigt. Erika svär fortfarande på att det var en ponny som var där första gången hon gick förbi. Men vi får nog aldrig veta ...

Det har vart ganska slappt här hos mig på ett tag på grund av diverse saker som har kommit emellan och jag har inte vart så sugen på att blogga. Men nu är jag sugen igen=)

Nu på morgonen har jag beställt en ny kamera. En Nikon D40, och så jag längtar till den dagen jag får hålla den i handen. Christian har försökt att lära mig lite om hur man fotar bra. Ikväll ska jag göra som han säger, läsa lite på Fotosidan.se för att få lite inspiration.
Skolan har uppehåll i en och en halv vecka efter förra veckans tentor. Som höstlov ungefär.

Idag ska jag jobba och ikväll ska jag som sagt läsa.

Hoppas allt är bra med er!

Kramar

Bowling och födelsedagsfirande

I lördags körde vi lite pre- födelsedagsfirande. Det blev kort förfest och sedan discobowling. Hade hur kul som helst och känner att detta måste göras om=)



Jag och Sofia på lite förfest


Discobowling med snygga skor


Christian hade stil och teknik


Puss


Så kul var det!


Ida


Syrran var glad:)


Julia (förlorade)


Mamma och Eva Marie var också med.


Jossan kör ett kast


Kramar


RSS 2.0